­

Deze zomer is het bureau gesloten van woensdag 25 juli tot en met dinsdag 7 augustus. R92 wenst je een hele fijne zomerperiode toe!

Maatschappelijk Herstel is (g)een Kunst?!

Stichting Rehabilitatie ’92 (R92) houdt zich bezig met bij- en nascholing van werkers in de zorg en in het sociale domein. Onze methodiek is de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB), een evidence based methode. We richten ons op de begeleiding van kwetsbare burgers, zoals jongeren en volwassenen met psychische en verslavingsproblemen en/of een verstandelijke beperking.

Een op de zes Nederlanders heeft problemen op financieel vlak, vijftien procent van alle huishoudens in Nederland heeft (risico op) problematische schulden en twee en een half procent maakt gebruik van schuldhulpverlening (SCP, 2016). Veel mensen willen graag hun financiële problemen oplossen en zelfredzamer worden.

Terwijl een groot deel van Nederland bijtankt, organiseert R92 een zestal interessante studiedagen tegen het aantrekkelijke zomertarief van € 195,- (reguliere prijs € 295,- / € 595,-)

Sinds 1 december is het bureau van R92 verhuisd naar het mooie Bilthoven. Op 15 minuten van het station en dichtbij de A27. Samen met een aantal andere kleine bedrijfjes zitten we in  een ruim "woonhuis" . Door de werkplekken flexibel te maken is er voldoende ruimte voor het bureau en de staf en kunnen we ook nog een groep mensen ontvangen voor een training. Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust een kop koffie drinken!

Op weg naar participeren

 

­